ΑΕΚ

Συζήτηση για Τσόσιτς στην ΑΕΚ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τσόσιτς EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24gr αποκαλύπτει τη συνάντηση που υπήρξε την Παρασκευή (3/11) στα γραφεία της ΑΕΚ μεταξύ του Νίκου Λυμπερόπουλου και των εκπροσώπων του Ούρος Τσόσιτς. Επαφή γνωριμίας, αλλά και συζήτησης για ενδεχόμενο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Είναι πολλές οι συναντήσεις που έχει τον τελευταίο καιρό ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος, για ποδοσφαιριστές που είτε τα συμβόλαιά τους εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε απασχολούν ή ενδέχεται να απασχολήσουν ομάδες του εξωτερικού.

Από το Sport24.gr ενημερωθήκατε για την επίσκεψη του Άγγλου ατζέντη του Γιάννη Ανέστη, Στιβ Γουντ, στα γραφεία της ομάδας, όπως επίσης και την για τη επανεκκίνηση των συζητήσεων με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, με την πλευρά του οποίου αναμένεται ένα καθοριστικό ραντεβού, ίσως και εντός του μήνα.

Την Παρασκευή (3/11) ήταν η σειρά των εκπροσώπων του Σέρβου στόπερ Ούρος Τσόσιτς να διαβούν την πόρτα των γραφείων της ‘Ενωσης προκειμένου να έχουν συνάντηση και συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Σύμφωνα με την εκδοθείσα στις 3 Ιουλίου ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι δύο πλευρές συνήψαν συνεργασία διάρκειας τριών ετών, με δικαίωμα ανανέωσης για επιπλέον ένα έτος.

Βάσει λοιπόν των ισχυουσών συνθηκών, ο Τσόσιτς είναι «δεμένος» με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2020 και με την ευχέρεια στην ομάδα να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του έως το 2021. Οπότε η παρουσία των τριών εκπροσώπων (μεταξύ των οποίων και ένας Άγγλος) του ποδοσφαιριστή στο αρχηγείο της Ένωσης, ίσως να έγινε για μια πρώτη γνωριμία με τον καινούργιο τεχνικό διευθυντή (ο Τσόσιτς είχε αποκτηθεί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο συγκεκριμένο πόστο) , ίσως και προς επιβεβαίωση της φημολογίας ότι ο Σέρβος παρακολουθείται από ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πηγές, στην ΑΕΚ είχαν μια φιλολογική ενημέρωση ύπαρξης ενδιαφέροντος από ομάδες ξένων πρωταθλημάτων για τον Τσόσιτς, οπότε ενδέχεται η παρουσία των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή να σχετίζεται με κάποιο ενδιαφέρον ξένου συλλόγου. Περισσότερα θα διαπιστωθούν και γι αυτή την περίπτωση στη συνέχεια, με την ΑΕΚ να προσελκύει όλο και περισσότερα βλέμματα για ποδοσφαιριστές της, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που η πλειοψηφία αυτών πραγματοποιεί στο Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ