ΑΕΚ

Συζήτηση για Μακρή στα Σπάτα!

Συζήτηση για Μακρή στα Σπάτα!
Μακρής, Φουστέρ INTIME SPORTS

Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο του Μαγκντί, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η περίπτωση του Γιώργου Μακρή του Ατρομήτου, που έμεινε ελεύθερος, αναμένεται να συζητηθεί στο ραντεβού Τσιάρτα - Βλάχου.

Πριν την απογευματινή προπόνηση, έγινε το ραντεβού ανάμεσα στους Βασίλη Τσιάρτα, Βαγγέλη Βλάχο, και Ανδρέα Δημητρέλο σχετικά με την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, όπως υπάρχουν και δεδομένα κενά. Η τρίτη μεταγραφή για άνω των 24 θα πάει για το χώρο του κέντρου, μια θέση για την οποία προοριζόταν ο Μαγκντί. Όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Sport24.gr, η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να ναυαγεί. Ο λόγος;

Χάθηκε για 5.000 ευρώ

Προκειμένου να έρθει ο Μαγκντί στην ΑΕΚ για να δοκιμαστεί, η ΠΑΕ θα έπρεπε να πληρώσει για τα αεροπορικά εισιτήρια, την παραμονή του παίκτη (4-5 μέρες) και τα όποια έξοδα του, συνολικά περίπου 5.000 ευρώ... Μάλιστα, η περίπτωση να έρθει ο παίκτης στη χώρα μας του παίκτη να έρθει στην χώρα μας θα καθυστερούσε έως τις 17 με 23 Αυγούστου.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε από τον προπονητή, από τι στιγμή που ισχύουν τα παραπάνω δεδομένα, να μην καθυστερήσει η ΑΕΚ άλλο για την συγκεκριμένη περίπτωση. Έπρεπε να στραφεί αλλού και το όνομα που ξεχώρισε την τελευταία στιγμή είναι αυτό του Μακρή.

Από την Κέρκυρα στον Ατρόμητο και από εκεί Ανόρθωση

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός του Ατρομήτου, Γιώργος Μακρής, έχει το ελεύθερο από την ομάδα του Περιστερίου να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, κάτι για το οποίο ενημερώθηκε και ο Βαγγέλης Βλάχος και αμέσως ο Έλληνας μέσος μπήκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για έναν παίκτη, που τη σεζόν 2011-2011, είχε κάνει καλή χρονιά στην Κέρκυρα με 31 συνολικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις και τότε το όνομα του είχε μπει στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Και πάλι όμως το οικονομικό πρόβλημα του δικεφάλου δεν επέτρεψε να υπάρξει συμφωνία με τους Φαίακες με αποτέλεσμα ο παίκτης να κλείσει στον Ατρόμητο.

Στην πρώτη του σεζόν στο Ατρόμητο είχε 8 συμμετοχές και εν συνεχεία στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση με την οποία είχε 16 συμμετοχές. Φέτος ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία με τον Ατρόμητο, αλλά κόπηκε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, την πίεση του χρόνου και την οικονομική στενότητα της ΑΕΚ, ο Γιώργος Μακρής αποτελεί μεταγραφικό στόχο που πληρεί τις προϋποθέσεις που ζητάει ο Βαγγέλης Βλάχος για τον χώρο του κέντρου και φιγουράρει στην κορυφή της λίστας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ