ΑΕΚ

Συνάντηση κορυφής για Αραούχο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πατριός του Σέρχιο Αραούχο συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας και έκαναν μια (πρώτη) κουβέντα για το μέλλον του Αργεντινού φορ.

Το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην Λας Πάλμας ακόμα δεν έχει κλειδώσει. Τουλάχιστον ως προς τις σκέψεις που κάνει ο ίδιος ο Αργεντινός φορ. Άλλωστε σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα υπήρχε λόγος να επιδιώκει η πλευρά του Αραούχο, συνάντηση με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο ρεπορτάζ του Sport24.gr και του Βαγγέλη Αρναούτογλου.

Ένα ραντεβού που είχε αναβληθεί λόγω της απουσίας του Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες για επαγγελματικούς λόγους και έγινε χθες (08/06) το απόγευμα. Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας συναντήθηκε με τον πατριό του Αραούχο, Γκιγιέρμο Ροντρίγκες και φυσικά έβαλαν στο… τραπέζι το μέλλον του Αργεντινού φορ.

Εκείνο που επανέλαβε ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού συλλόγου, είναι την πρόθεση του να διατηρήσει τον Αραούχο στο ρόστερ. Όμως για μια ακόμα φορά, έθεσε την… παράμετρο, μια πρότασης που θα τον ικανοποιεί οικονομικά. Βεβαίως έβαλε τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη.

Παρόλα αυτά το γεγονός πως για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν ήταν κατηγορηματικός ως προς το "δεν πωλείται" ο Αραούχο, αφήνει ανοικτή χαραμάδα για εξελίξεις. Εκείνο ωστόσο που δεδομένα δυσκολεύει την υπόθεση, είναι πως οι απαιτήσεις του Ραμίρες είναι εξαιρετικά υψηλές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ