ΑΕΚ

Συμβουλές Δέλλα και... 4-3-3

Συμβουλές Δέλλα και... 4-3-3
INTIME SPORTS

O Τραϊανός Δέλλας μόνο στον πίνακά του και στην θεωρία που θα κάνει στο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να δώσει οδηγίες τακτικής στους ποδοσφαιριστές του. Οι σκέψεις του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η επί του… γηπέδου προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς στην Τούμπα, ολοκληρώθηκε. Πλέον ο Τραϊανός Δέλλας μόνο στον πίνακά του και στην θεωρία που θα κάνει στο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να δώσει οδηγίες τακτικής στους ποδοσφαιριστές του.

Πάντως στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ αφενός δοκίμασε και πάλι αγωνιστικό σχήμα και αφετέρου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το σχήμα, ο Δέλλας στην άσκηση τακτικής σε στημένες φάσεις, δούλεψε και πάλι με το 4-3-3. Με τον Γιόχανσον, τον Ανάκογλου και τον Σιμόες τριάδα στη μεσαία γραμμή και τους Αραβίδη, Μπουονανότε και Βάργκας στην επίθεση.

Είναι προφανές πως πλέον αυτή η σκέψη σχηματισμού που από την περασμένη Κυριακή δοκιμάζει ο τεχνικός της ΑΕΚ, είναι και η πιθανότερη εκδοχή επιλογής για το ματς στην Τούμπα. Εκτός αν ο Δέλλας αποφασίσει να κάνει μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Όσο για την ομιλία του τεχνικού της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές του, αυτή αφορούσε κυρίως την διαχείριση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο Δέλλας απλώς υπενθύμισε στους παίκτες του πως ένα ματς στην Τούμπα, είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο.

"Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση και συγκέντρωση και στα 90 λεπτά, χωρίς να παρασυρθούμε καθόλου", ήταν οι συμβουλές του Δέλλα που ζήτησε από τους παίκτες του, να μπουν στο γήπεδο και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ