ΑΕΚ

Συμφωνία της ΑΕΚ με Λαμπρόπουλο-Μπακάκη για νέο συμβόλαιο!

Συμφωνία της ΑΕΚ με Λαμπρόπουλο-Μπακάκη για νέο συμβόλαιο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τους Βασίλη Λαμπρόπουλου και Μιχάλη Μπακάκη για ανανέωση των συμβολαίων τους για 2+1 χρόνια!

Δυο από τις επτά εκκρεμούσες υποθέσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι, κλείνουν άμεσα η ΑΕΚ. Τόσο με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, όσο και με τον Μιχάλη Μπακάκη, υπάρχει ήδη συμφωνία για να συνεχίσουν να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με τους δυο ποδοσφαιριστές, η συμφωνία είναι για την ανανέωση των συμβολαίων τους για δυο συν ένα χρόνια. Με τον Λαμπρόπουλο η υπόθεση προχώρησε άμεσα, με εντολή του ίδιου του Μελισσανίδη, από την Πέμπτη (6/4), αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Και αυτό προκειμένου να μην περάσει καν από το μυαλό του παίκτη πως αυτός ο τραυματισμός μπορεί να ανατρέψει όλα όσα είχαν συζητηθεί με την ΑΕΚ πριν το ματς, για το νέο συμβόλαιο του.

Μάλιστα και οι γονείς του παίκτη, που βρέθηκαν στο νοσοκομείο σήμερα (8/4) εξέφραζαν την ικανοποίηση του για αυτή την κίνηση που έκανε η ΑΕΚ. Ενώ και ο ίδιος ο Λαμπρόπουλος, ήταν πανευτυχής, παρόλο που βρίσκεται στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου μετά από επέμβαση σε χιαστούς.

Όσο για τον Μπακάκη, επίσης όλο το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου. Όπως και με τον Λαμπρόπουλο. Και υπάρχει συμφωνία και με τον Έλληνα δεξιό μπακ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ