ΑΕΚ

Συγχαρητήρια, "απολογία" και παρουσία αρχηγού

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ, Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ μοίρασε στους παίκτες της ΑΕΚ εύσημα αλλά και προτροπές για τη συνέχεια, ενώ απολογήθηκε και για την αποβολή του.Παρών στα Σπάτα ήταν και ο Μάνταλος.

Στις δυο προηγούμενες φετινές διακοπές του πρωταθλήματος για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων, η ΑΕΚ είχε μπει κουβαλώντας ένα στραβό αποτέλεσμα.

Πρώτα ήταν η ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και μετά η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αυτή είναι η πρώτη φορά, που η ΑΕΚ πάει στην διακοπή, με την αύρα μια σημαντικής νίκης. Κάτι που αποτυπώθηκε και στην ατμόσφαιρα στα Σπάτα, στη σημερινή (6/11) προπόνηση.

Μόνο χαμόγελα αλλά και εύσημα από τον Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και κυρίως τον χαρακτήρα που έδειξαν. Ενώ ο Ισπανός τεχνικός έφερε βαρέως, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr για την αποβολή του, γι αυτό και απολογήθηκε ενώπιον όλων.

"Σας αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό που πετύχατε. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειδικά με την κούραση που είχατε και με τον τρόπο που πήγε το παιχνίδι. Δείξατε πως είχατε αποφασιστικότητα και φιλοδοξία. Είχατε την σωστή νοοτροπία μέσα στο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Τώρα υπάρχει χρόνος για να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό διάστημα. Θέλω επίσηςνα σας ζητήσω συγγνώμη για την αντίδραση μου που οδήγησε στην αποβολή.

Παρασύρθηκα από την ένταση και τον τρόπο που έπαιζε ο αντίπαλος. Διαμαρτυρήθηκα έντονα και δεν έπρεπε", τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες της ΑΕΚ ο Χιμένεθ, ενώ τα χαμόγελα στα Σπάτα ήταν ακόμα πιο πλατιά, λόγω και της παρουσίας του Πέτρου Μάνταλου.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ σχεδόν αμέσως μετά την επέμβαση που έκανε, ήταν και πάλι δίπλα στην ομάδα. Στο ΟΑΚΑ στα ματς με τη Μίλαν και τον ΠΑΟΚ αλλά και στα Σπάτα στις προπονήσεις. Και έχει σημασία για όλους, η παρουσία του αρχηγού, έστω και αν δεν μπορεί να μπει και να δουλέψει μαζί τους στο γήπεδο.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "άντε κάτσε" του Λυμπερόπουλου και το "να'τοι, να'τοι οι πρωταθλητές"
Το πρώτο μήνυμα του Μάνταλου μετά τον τραυματισμό του
Διάστρεμμα ο Τσόσιτς
Λιβάγια: "Θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι"
Είδε Αγκμπενιένου και Ανίν η ΑΕΚ
Το εντυπωσιακό 10-1-1 της ΑΕΚ στα ντέρμπι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ