Σύσκεψη κορυφής για την "Αγιά Σοφιά"

Σύσκεψη κορυφής για την "Αγιά Σοφιά"

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρουσία και του πρότζεκτ μάνατζερ Δημήτρη Ανδριόπουλου προκειμένου να υπάρξει συζήτηση για τα "καυτά" θέματα που απασχολούν την "Αγιά Σοφιά".

Οι νέες προσπάθειες δημιουργίας κωλυμάτων για την συνέχιση των έργων στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι λογικό να προκαλεί και την ανάλογη κινητοποίηση εντός των κιτρινόμαυρων τειχών.

Η ΑΕΚ θέλει να σχεδιάσει, όπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, με κάθε λεπτομέρεια και δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε όλες τις (μικρές και μεγάλες) απειλές, τη δική της αντίδραση, πάντοτε με σοβαρότητα και νομικά επιχειρήματα που θα τη διατηρήσουν σε ακλόνητη θέση.

Για το λόγο αυτό, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι, σύσκεψη κορυφής παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και του πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρη Ανδριόπουλου. Ο διοικητικής ηγέτης της ΑΕΚ και εμπνευστής του έργου, θα έχει την ενημέρωση που απαιτείται για όλους τους τρόπους δράσης της νομικής ομάδας.

Τα έργα προχωρούν, ωστόσο οι ενέργειες που γίνονται με σκοπό να τα προσβάλλουν διαδέχονται η μία την άλλη και απαιτούν τη δέουσα προσοχή. Δεν αποκλείεται πάντως, μετά την ειδική σύσκεψη για το γηπεδικό, να υπάρξει συζήτηση για τα θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας, ειδικά τα μεταγραφικά, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο.

Η σύσκεψη είχε επίσης να κάνει με θέματα λειτουργικά και σχεδιασμού του γηπέδου ενόψει της 2ης φάσης της κατασκευής του. Θέματα που αφορούν τις εξέδρες του χώρους, την ασφάλεια και τη γενικότερη λειτουργία του γηπέδου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24