ΑΕΚ

Στους Τζετς ο Βάργκας, ανοικτό για Πατίτο

Στους Τζετς ο Βάργκας, ανοικτό για Πατίτο

Υπογράφει στην ομάδα της Αυστραλίας ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ρολάντ Βάργκας. Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Αργεντινό.

Φαίνεται πως οι Νιούκαστλ Τζετς έκαναν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, έχοντας προμηθευτείdvdαπό περυσινά παιχνίδια της ΑΕΚ. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή τους σε «κιτρινόμαυρους».

Εκτός από το (ακόμα ανοικτό) ενδιαφέρον για τον Πατίτο Ροντρίγκες, οι Αυστραλοί αποκτούν τον Ρόναλντ Βάργκας. Ο Βενεζουελάνος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ τον περασμένο Ιούνη, όλο το καλοκαίρι έψαχνε για ομάδα. Έκανε προπονήσεις με την Άντβερπ και ήθελε να βρει δουλειά στο Βέλγιο, λόγω καταγωγής της γυναίκας του, όμως δεν τα κατάφερε.

Έφτασε κάποια στιγμή ακόμα και μέχρι την… Ινδία, αλλά τελικά αύριο (17/9) θα βρεθεί στην Αυστραλία για να υπογράψει στους Τζετς. Μάλιστα τον περιμένουν και με μεγάλο ενθουσιασμό. «Το να έχουμε έναν παίκτη με την ποιότητα και την εμπειρία του Ρόναλντ, είναι εκπληκτικό για εμάς» δήλωσε ο προπονητής Έρνι Μέρικ.

Πάντως οι μεταγραφές για τους Τζετς δεν έχουν τελειώσει. Και ως εκ τούτου δεν έχει κλείσει και το θέμα του Πατίτο. Παρόλο που μέσα στην εβδομάδα φαινόταν να έχει κολλήσει, κυρίως ως προς το οικονομικό κομμάτι. Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς είναι κάτι που επιθυμεί και η πλευρά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Άλλωστε υπάρχει και μια έντονη φημολογία, πως για τον Πατίτο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Όσο για την ΑΕΚ, τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις. Αλλά παραμένει θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ