ΑΕΚ

Στον "αέρα" ο Δέλλας

Στον "αέρα" ο Δέλλας
Μπάγεβιτς, Δέλλας INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Τραϊανό Δέλλα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ θα έχει τις επόμενες ώρες συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και κατόπιν θα βρεθεί ξανά αργά το βράδυ με τον "Τράι".

Τελεσίδικο αποτέλεσμα ως προς τον τρόπο που θα προχωρήσει η ΑΕΚ δεν προέκυψε στη συνάντηση ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στον Τραϊανό Δέλλα, η οποία τελείωσε το μεσημέρι της Τρίτης (20/10). Όμως οι ισορροπίες είναι πλέον εξαιρετικά λεπτές και όλα είναι ανοικτά.

Ο εκτελεστικός διευθυντής και ο προπονητής έβαλαν επί τάπητος την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τόσο μετά την βαριά ήττα όσο και συνολικά μετά από τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι δυο πλευρές ανέλυσαν τις σκέψεις τους αλλά και τις προτάσεις τους για τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων, αλλά και για την ανασύνταξη.

Όλα όσα έχουν συζητηθεί, θα μεταφερθούν μέσα στις επόμενες ώρες στον Δημήτρη Μελισσανίδη, από τον Μπάγεβιτς. Θα αξιολογηθούν και εκεί θα παρθεί η απόφαση για το μέλλον του Δέλλα αλλά και για τον τρόπο που θα προχωρήσει η ομάδα. Κατόπιν ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ θα επικοινωνήσει με τον «Τράι» είτε τηλεφωνικά, είτε εκ του σύνεγγυς, προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση που θα ληφθεί.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ