ΑΕΚ

"Στοιχειωμένο" ταξίδι

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μια μικρή Οδύσσεια ήταν ξανά, λόγω καιρού αυτή την φορά και η επιστροφή της ΑΕΚ από την Μόσχα - Ξεκινά το μίνι δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Στον... πηγαιμό για την Μόσχα, έτυχαν στην αποστολή της ΑΕΚ μια σειρά από αναποδιές και το ταξίδι έφτασε να διαρκέσει πάνω από έξι ώρες. Μέχρι και καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αλλά και η προπόνηση μετατέθηκαν χρονικά λόγω της καθυστέρησης.

Τουλάχιστον τότε υπήρχε η προσδοκία του παιχνιδιού στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Στην επιστροφή όμως, η ταλαιπωρία ήρθε να συνδυαστεί με την πίκρα από τον αποκλεισμό. Διότι και στο ταξίδι από τη Μόσχα στην Αθήνα, η αποστολή δεν την γλίτωσε την ταλαιπωρία.

Όχι μόνο διότι και πάλι έπρεπε να κάνει στάση για ανεφοδιασμό στην Κοστάντζα της Ρουμανίας, αλλά και λόγω καιρού. Το τσάρτερ που θα μετέφερε την ΑΕΚ στην Αθήνα, καθυστέρησε κάτι περισσότερο από μια ώρα να αναχωρήσει από την Μόσχα, λόγω ισχυρής καταιγίδας με κεραυνούς που έκαναν την νύχτα μέρα.

Θεαματική εικόνα, όχι όμως όταν βρίσκεσαι σε αεροδρόμιο και είσαι έτοιμος να πετάξεις. Όπως και να έχει το ταξίδι ήταν μακρύ αλλά κύλησε ομαλά και η αποστολή "προσγειώθηκε" στην Αθήνα λίγο μετά τις έξι το πρωί.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρά την ταλαιπωρία, δεν έδωσε στους παίκτες του ρεπό για σήμερα, καθώς θα πρέπει να γίνει αποφόρτιση μετά το ματς. Αύριο (4/8) θα ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ από το Σάββατο (5/8) θα ξεκινήσει αυτό το μίνι δεύτερο στάδιο προετοιμασία, για το οποίο ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr.

Οι παίκτες θα μείνουν τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο όλοι μαζί. Ενώ στις 8 και 9 Αυγούστου έχουν δυο "κολλητά" φιλικά με Αστέρα και Πλατανιά σε Σπάτα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ