Στο χέρι του Γιόχανσον το επόμενο βήμα

Πρώτη προτεραιότητα η επέμβαση στο γόνατο του Γιόχανσον και ως προς το μέλλον του στην ΑΕΚ, η "μπάλα" θα είναι στα πόδια του. Όλα τα δεδομένα. Σήμερα (15/11) αποφασίζει για την εγχείρηση.

Είναι γεγονός πως σε τέτοιες εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, σαν αυτές που περνά ο Γιάκομπ Γιόχανσον, οι περισσότερες από τις (μαύρες) σκέψεις που περνούν από το μυαλό του ποδοσφαιριστή, αφορούν το μέλλον του. Με τις ανασφάλειες και τους φόβους να κάνουν… πάρτι.

Γι αυτό και η ΑΕΚ στις περιπτώσεις του Λαμπρόπουλου, του Τσιγκρίνσκι και του Μάνταλου, λειτουργώντας σχεδόν αντανακλαστικά, δρομολόγησε πρόταση ανανέωσης συμβολαίων. Προκειμένου διώξει από τους παίκτες τις ανασφάλειες. Αυτή η θέση της ΑΕΚ είναι πάγια και προφανώς καλύπτει και την περίπτωση του τραυματισμού του Γιόχανσον.

Όμως υπάρχει και σημαντική παράμετρος, η οποία υπαγορεύει πιο λεπτούς χειρισμούς. Οι συζητήσεις με τον Σουηδό μέσο, προ του τραυματισμού του, για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου, είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο.

Ως εκ τούτου, στην ΑΕΚ θεώρησαν πως θα ήταν εξαιρετικά άκομψο, αμέσως μετά από ένα τέτοιο τραυματισμό, που δεδομένα ο παίκτης είναι σε κατάσταση αδυναμίας, να ανοίξουν ένα τέτοιο ζήτημα. Παρότι η πρόθεση απέναντι στον παίκτη, δεν έχει αλλάξει.

"Να κάνει πρώτα με το καλό την επέμβαση, να μπει στη διαδικασία της ανάρρωσης και η ΑΕΚ είναι εδώ για να συζητήσουμε", έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ. Ουσιαστικά η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ανοίξει και πάλι το θέμα και να προσφέρει στον Γιόχανσον νέο συμβόλαιο.

Άλλωστε, το είπε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, μιλώντας στα σουηδικά ΜΜΕ. Όμως, με δεδομένη την ιδιαιτερότητα της υπόθεσης, η ΑΕΚ αφήνει στον Γιόχανσον την πρωτοβουλία για το πότε και το πώς θα ανοίξει τη συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Αυτό που έχει προτεραιότητα και μάλιστα άμεση, είναι να κάνει ο Γιόχανσον την επέμβαση. «Επειγόντως» όπως χαρακτηριστικά διεμήνυσε ο γιατρός της ΑΕΚ, Άλκης Καλιακμάνης, στον Σουηδό μέσο, μετά τις χθεσινές (14/11) εξετάσεις. Η επέμβαση θα πρέπει να γίνει μέσα στην εβδομάδα και χωρίς καθυστέρηση.

Εκείνο που μένει είναι να αποφασίσει ο Γιόχανσον για το που θα γίνει αυτή η εγχείρηση. Το πιο πιθανό είναι να επιλέξει να την κάνει στην Σουηδία. Κάτι για το οποίο η ΑΕΚ δεν έχει αντίρρηση. Όμως η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί εντός της ημέρας.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ

Γιόχανσον: "Δεν ξανάνιωσα τέτοιο πόνο"

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

Η FIFA καλύπτει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Γιόχανσον

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Photo Κουίζ: Πόσους ήρωες της ελληνικής Trash TV μπορείς να θυμηθείς;

20 γραφικοί πρωταγωνιστές της παλιάς, κακής τηλεόρασης σε προκαλούν να τους αναγνωρίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24