ΑΕΚ

Στο τραπέζι η "τριάδα" στηνάμυνα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Σε αλλαγή συστήματος προσανατολίζεται ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι της ΑΕΚ στα Χανιά, την Πέμπτη (6/4, 19:30) απέναντιστον Πλατανιά.

Με όσα είδε ο Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. Και το είπε ξανά και στους παίκτες του, με συγκεκριμένες παρατηρήσεις, στη σημερινή (5/4) ανάλυση του βίντεο του ντέρμπι.

Γι αυτό και όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24.gr, έβαλε προς... αναθεώρηση τον σχηματισμό της ΑΕΚ. Και όπως έδειξε στη σημερινή προπόνηση σκέφτεται για το αυριανό (6/4) ματς στα Χανιά με τον Πλατανιά, την επαφορά του σχήματος με τριάδα στην άμυνα. Ένα σχήμα με το οποίο είχε παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός την ΑΕΚ και στο αντίστοιχο ματς του κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση στα Σπάτα, ο Χιμένεθ δοκίμασε ένα σχήμα με τον Κολοβέτσιο, τον Βράνιες και τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας και τον Βινίσιους με τον Γκάλο στα δυο άκρα. Αλλά ο Ισπανός τεχνικός τεστάρισε και την... εκδοχή με τον Γιόχανσον αντί του Κολοβέτσιου σε ρόλο λίμπερο.

Ο Σιμόες με τον Αϊντάρεβιτς αλλά και τον Μάνταλο ήταν στη μεσαία γραμμή και ο Αραούχο με τον Χριστοδουλόπουλο στην γραμμή κρούσης. Ο Χιμένεθ έκανε αλλαγές και στην επίθεση πάνω στην δοκιμή και δούλεψε πολυ πάνω στην τακτική.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ