Στο τμήμα διαρκείας της ΑΕΚ η κόρη του Γιάννη Ξενάκη

ΑΕΚ, σήμα

Στο τμήμα διαρκείας της ΑΕΚ η κόρη του Γιάννη Ξενάκη

Μια ξεχωριστή παρουσία υπήρχε στην εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση των διαρκείας της νέας σεζόν, καθώς ανακοινώθηκε ότι η κόρη του Γιάννη Ξενάκη θα εργαστεί στο τμήμα διάθεσης εισιτηρίων.

Στο τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν (2017/18) θα εργάζεται η κόρη του Γιάννη Ξενάκη, όπως ανακοίνωσαν οι "κιτρινόμαυροι" κατά την εκδήλωση παρουσίασης της καμπάνιας, την Πέμπτη (29/6).

Η Ζέφη Ξενάκη, η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση θα εργάζεται στην αίθουσα "Γιάννη Ξενάκης", η οποία έχει πάρει το όνομά της στη μνήμη του πατέρα της και δημοσιογράφου που κάλυπτε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2015.

H ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΝΔΡΕΑ ΔΗΜΑΤΟΥ:

"Η πιο ωραία εικόνα από τη σημερινή παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την περίοδο 2017-18. Δίπλα στον αγαπημένο συνάδελφο η κόρη του Ζέφη, η οποία θα εργαστεί στο τμήμα διάθεσης των εφετινών διαρκείας, μέσα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης». Με τον αείμνηστο Γιάννη να χαμογελά! Και να είναι πάντα μαζί μας!"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

"Διαρκείας στο Όνειρο" με μείωση τιμών

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24