ΑΕΚ

Στο δάσος οι παίκτες, στο γήπεδο τα "τέρματα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δουλειά σε τρία διαφορετικά... σημεία στο Κίελτσε, είχε το πρωί της Δευτέρας (3/7) το πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ. (video)

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να δίνει μεγάλη έμφαση στη δουλειά στην τακτική στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Όμως για τον Ισπανό τεχνικό, έχει σημασία και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Και σ' αυτό το κομμάτι αφιέρωσε ολόκληρο το πρόγραμμα της δουλειάς σήμερα (3/7) το πρωί. Μάλιστα αυτή η δουλειά, έγινε σε τρία διαφορετικά... σημεία στο Κίελτσε.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά έτρεξαν και για περίπου 20 λεπτά στο δάσος. Όσο για τους τερματοφύλακες, μπήκαν στο γήπεδο για έναν απαιτητικό στίβο μάχης.

Ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα απαιτητικό που είχε να κάνει με την αντοχή στη δύναμη, δηλαδή δουλειά σε διάρκεια στην δύναμη και δουλειά στον κορμό του αθλητή και στην ισορροπία. Τομέας δουλειάς, που απαιτεί υψηλή μυική καταπόνηση. Άλλωστε γι αυτό και μετά το τέλος και οι τρεις τερματοφύλακες, ήταν κατάκοποι.

Ατομικό ο Αλμέιδα

Δουλειά στο γήπεδο έκανε σήμερα και ο Ούγκο Αλμειδα. Ο Πορτογάλος φορ έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ακούμπησε και λίγο μπάλα. Χαλαρά, μόνο για πάσες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ