ΑΕΚ

Στις επιλογές της ΑΕΚ και ο Κρίστιανσεν

APOEL coach Thomas Christiansen gestures during the Europe League Group B soccer match between APOEL and Young Boys, at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL coach Thomas Christiansen gestures during the Europe League Group B soccer match between APOEL and Young Boys, at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Η ΑΕΚ έχει πέρα από τον Μανόλο Χιμένεθ στις επιλογές της για την αντικατάσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη και τον 45χρονο Δανό τεχνικό, Τόμας Κρίστιανσεν.

Από τις 16 Ιανουαρίου σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr για το όνομα του 45χρονου Δανού τεχνικού, Τόμας Κρίστιανσεν, ως υποψήφιου διαδόχου του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ πέρασε από τα Ιωάννινα με 4-0 επί του ΠΑΣ κι ο 50χρονος Εβρίτης προπονητής παρέτεινε για λίγες ημέρες την παρουσία του στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Το βράδυ της Δευτέρας (4/2) υπέβαλε την παραίτησή του κι από το πρωί της Τρίτης (5/2) η Ένωση βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του.

Μπορεί η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά κι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Λάρνακας, του ΑΠΟΕΛ και της αγγλικής Λιντς, από την οποία είχε ένα μη επιτυχημένο πέρασμα την προηγούμενη σεζόν παραμένει στις επιλογές.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου (2000) είναι στο κάδρο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τις επόμενες ώρες θα είναι γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της Ένωσης με τον Ανδαλουσιανό να βρίσκεται σε θέση pole position.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ