ΑΕΚ

Στις 21 Ιουνίου κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ

Στις 21 Ιουνίου κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 19 Ιουνίου παρουσιάζονται και στις 21 του μηνός κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με συγκρατημένες τιμές και άρωμα Champions League.

Ο προγραμματισμένος της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, δεν περνάει μόνο μέσα από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και τις μεταγραφές, αλλά και από τα εισιτήρια διαρκείας. Και ειδικά όταν ακολουθεί μια χρονιά με προοπτική να επιστρέψει η Ένωση στους ομίλους τουChampionsLeague, υπάρχει ένα κίνητρο παραπάνω για τον κόσμο να προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας.

Την Τρίτη 19 Ιουνίου, η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια για την επόμενη σεζόν και από την Πέμπτη 21 θα ξεκινήσει και η διάθεσή τους. Το πρώτο διάστημα πώλησης θα αφορά τους κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν, αλλά και τις κενές από πέρυσι θέσεις.

Όσον αφορά τις τιμές, που είναι και το μείζον θέμα, δεν πρόκειται να έχουν καμία αύξηση σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει τέτοιος σχεδιασμός, ώστε να υπάρξουν πολύ περισσότερες διαθέσιμες θέσεις, σε εισιτήρια διαρκείας στις χαμηλότερες βαθμίδες κόστους. Δηλαδή περίπου στα 200 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ