Στις 21 Ιουνίου κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ

Στις 21 Ιουνίου κυκλοφορούν τα διαρκείας της ΑΕΚ

Στις 19 Ιουνίου παρουσιάζονται και στις 21 του μηνός κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με συγκρατημένες τιμές και άρωμα Champions League.

Ο προγραμματισμένος της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, δεν περνάει μόνο μέσα από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και τις μεταγραφές, αλλά και από τα εισιτήρια διαρκείας. Και ειδικά όταν ακολουθεί μια χρονιά με προοπτική να επιστρέψει η Ένωση στους ομίλους του Champions League, υπάρχει ένα κίνητρο παραπάνω για τον κόσμο να προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας.

Την Τρίτη 19 Ιουνίου, η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα εισιτήρια για την επόμενη σεζόν και από την Πέμπτη 21 θα ξεκινήσει και η διάθεσή τους. Το πρώτο διάστημα πώλησης θα αφορά τους κατόχους που θέλουν να ανανεώσουν, αλλά και τις κενές από πέρυσι θέσεις.

Όσον αφορά τις τιμές, που είναι και το μείζον θέμα, δεν πρόκειται να έχουν καμία αύξηση σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει τέτοιος σχεδιασμός, ώστε να υπάρξουν πολύ περισσότερες διαθέσιμες θέσεις, σε εισιτήρια διαρκείας στις χαμηλότερες βαθμίδες κόστους. Δηλαδή περίπου στα 200 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 ζώα υπό εξαφάνιση που δεν έχεις ιδέα ότι υπάρχουν

Είναι ζόρικο να είσαι αφρικανικός πιγκουίνος το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24