ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Πογέτ για την ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Πογέτ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά πριν τις 14:00 έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ, δεν έκανε δηλώσεις και τον υποδέχτηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Θα δει το Ξάνθη - ΑΕΚ, το Sport24.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο (VIDEOS).

Με βάση όλα όσα είχε μεταφέρει στους ανθρώπους της ΑΕΚ τις προηγούμενες μέρες, ο Γκουστάβο Πογέτ πολύ θα ήθελε να «προσγειωθεί» στην Ξάνθη και να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το παιχνίδι του Κυπέλλου. Όμως κάτι τέτοιο δεν γινόταν εκ των πραγμάτων.

Όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός αμέσως μόλις πάτησε το πόδι του στο Ελ Βενιζέλος, λίγα λεπτά μετά τις 14.00, σχεδόν "τραβούσε" τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να φύγουν γρήγορα. Ο Πογέτ ήθελε να φτάσει στο ξενοδοχείο το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να προλάβει να παρακολουθήσει στην τηλεόραση το ματς της ΑΕΚ στην Ξάνθη.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έφτασε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον γιό του (τον έναν εκ των δυο) και παρότι ήταν χαμογελαστός και κεφάτος, αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Άλλωστε τα σπουδαία θα είναι αύριο, όταν και θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες και να κλείσει η συμφωνία. Πάντως το βράδυ απόψε, πιθανότατα θα έχει και την πρώτη συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος θα επιστρέψει από την Ξάνθη.

Στην Αθήνα ο Πογέτ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Με γνώσεις για την ΑΕΚ

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει στην Αθήνα ο Πογέτ, είναι να παρακολουθήσει τηλεοπτικά την ΑΕΚ. Ωστόσο δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα δει… ΑΕΚ. Ήδη έχει δει σε βίντεο τα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Ηρακλή και έχει σχηματίσει μια πρώτη άποψη και για τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και για το έμψυχο υλικό. Άλλωστε βιάζεται να αναλάβει καθήκοντα, παρόλο που ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά η συμφωνία και παρόλο που ο προσανατολισμός που υπάρχει είναι να πιάσει δουλειά επισήμως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός.

Στην Αθήνα ο Πογέτ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι συνεργάτες του

Ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Πογέτ. Αυτό θα γίνει αύριο (29/10) μετά την συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Στις κουβέντες ήδη έχει πέσει και το θέμα των συνεργατών του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει προτείνει δυο συνεργάτες αλλά και έναν γυμναστή το οποίο γνωρίζει από την θητεία του στην Τσέλσι. Μάλιστα με τον γυμναστή η διαπραγμάτευση και η συμφωνία αναμένεται να γίνει ξεχωριστά.

Στην Αθήνα ο Πογέτ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ