ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Λιβάγια για την ΑΕΚ

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
Λιβάγια, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Λίγο μετά τις 15.00 ο Κροάτης επιθετικός, Μάρκο Λιβάγια, έφτασε στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ως δανεικός από τη Λας Πάλμας.

Σχεδόν ένα 24ωρο από την οριστική συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση πλευρών, ο Μάρκο Λιβάγια έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Κροάτης φορ θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τις τελευταίες διατυπώσεις, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση για μονοετή δανεισμό από την Λας Πάλμας αλλά και με οψιόν αγοράς.

Μένει να φανεί πλέον ο χρόνος που θα χρειαστεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες για την μεταγραφή διαδικασίες. Και αυτός ο χρόνος, θα καθορίσει και το πότε ο Λιβάγια θα ταξιδέψει για το Κίελτσε, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της ΑΕΚ και να πιάσει δουλειά.

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΙΒΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
Λιβάγια EUROKINISSI SPORTS

Το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ γεννήθηκε στο Σπλιτ στις 26 Αυγούστου του 1993 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής Ομλαντίνατς Βράνιτς, πριν στη συνέχεια ενταχθεί στα αντίστοιχα των Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Χάιντουκ Σπλιτ και Ίντερ.

Προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των "νερατζούρι" το 2011 και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Λουγκάνο και Τσεζένα. Το 2013 πήγε στο Μπέργκαμο για λογαριασμό της Αταλάντα και το 2014 στο Καζάν για τη Ρούμπιν. Από την ομάδα της Ρωσίας δόθηκε δανεικός στην Έμπολι και πέρυσι τον αγόρασε η Λας Πάλμας. Την περυσινή σεζόν πέτυχε πέντε γκολ σε 25 ματς με τη φανέλα της "ουνιόν" στη La Liga και δύο γκολ στο ματς με την Ατλέτικο για το Copa del Rey.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ