ΑΕΚ

Στην Αθήνα ο Γιόχανσον

Sweden's Jakob Johansson lies on the pitch in pain during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Sweden's Jakob Johansson lies on the pitch in pain during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Σουηδός μέσος, Γιάκομπ Γιόχανσον, επέστρεψε στα Σπάτα και θα περάσει από εξετάσεις για να αποφασιστεί πότε και που θα κάνει την επέμβαση στο γόνατο.

Στον προγραμματισμό που είχε κάνει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, η πτήση της επιστροφής από το Μιλάνο θα εξυπηρετούσε ακόμα και για να προλάβει να κάνει ένα ξεμούδιασμα στα Σπάτα. Αν δεν είχε συμβεί αυτό που συνέβη χθες (13/11) το βράδυ στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία.

Τώρα ο Σουηδός μέσος επέστρεψε στα Σπάτα όχι για να προπονηθεί, αλλά για να μιλήσει με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και να ληφθούν αποφάσεις για την διαχείριση της κατάστασης. Ο Γιόχανσον θα περάσει από εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο και στη συνέχει θα αποφασιστεί πότε αλλά και που θα κάνει την επέμβαση στο γόνατο.

Κατά τα άλλα οι περισσότεροι από τους διεθνείς επέστρεψαν στα Σπάτα. Μοναδικοί που δεν πρόλαβαν ήταν ο Τρίστασον και ο Αϊντάρεβιτς. Ενώ και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκαν Τσόσιτς και Κλωναρίδης.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ