ΑΕΚ

Στην Αθήνα αύριο ο Τραούστασον

Iceland's Arnor Ingvi Traustason celebrates scoring his team's second goal during the Euro 2016 Group F soccer match between Iceland and Austria at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Iceland's Arnor Ingvi Traustason celebrates scoring his team's second goal during the Euro 2016 Group F soccer match between Iceland and Austria at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Την Τρίτη (4/7) το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο 24χρονος Ισλανδός εξτρέμ Άρνορ Τραούστασον, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ

Την ώρα που ο Μάρκο Λιβάγια θα κατευθύνεται στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ και ο Ούρος Τσόσιτς θα επιστρέφει στο Βελιγράδι για να μαζέψει πράγματα για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ο Άρνορ Τραούστασον θα ταξιδεύει για την Αθήνα.

Η ΑΕΚ φέρνει τον Ισλανδό εξτρέμ την Τρίτη (4/7, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι) προκειμένου να κλείσει και αυτή την υπόθεση. Ο Τραούστασον αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια και αυτός θα υπογράψει συμβόλαιο.

Άλλωστε πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία και με την Ραπίντ Βιέννης, για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (3/7)
Το συμβόλαιο, ο τίτλος, το… κούρεμα
Τσόσιτς ο 6ος
Έδειξε το πρώτο... σύστημα ο Χιμένεθ
Τέλος από την ΑΕΚ ο Πέκχαρτ
Τράουστασον στο Sport24.gr: "Είμαστε σε συζητήσεις με ΑΕΚ, κίνητρο το Champions League"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ