ΑΕΚ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για Ατρόμητο ο Μπακάκης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σε χρόνο μηδέν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μπακάκης και μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο.

Μπορεί η κάκωση στο δεξί πόδι του Μιχάλη Μπακάκη να ήταν βαριά. Μπορεί μέχρι και χθες (24/2) να μην μπορούσε να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Όμως ο ακραίος αμυντικός της ΑΕΚ, κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο μηδέν το πρόβλημα και να φωνάξει «παρών» στο σημερινό (25/2) προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό (26/2) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το πόδι του Μπακάκη ήταν την Κυριακή σε πολύ καλύτερη κατάσταση και ο παίκτης κατάφερε να προπονηθεί κανονικά. Εξ ου και βρίσκεται στην αποστολή. Πάντως είναι πιθανό, ο Χιμένεθ να κρατήσει τον Μπακάκη στον πάγκο και να ξεκινήσει με τον ξεκούραστο Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κονέ, Λόπες και Τσόσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Χουλτ, Αιντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο.

Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι μετά από περίπου τρεις μήνες ο Γιάκομπ Γιόχανσον και θα συνεχίσει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, το πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Δεν υπάρχει πάντως πιθανότητα να προλάβει να είναι έτοιμος, προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το φινάλε της σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ