ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Σβάρνας!

Στην ΑΕΚ ο Σβάρνας!

Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός της Τριγλίας Ραφήνας, διεθνής με την εθνική Παίδων, εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ αποτελώντας τη 10η μεταγραφή της Έωνσης ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι δύο πλευρές είχαν ακόμα μια πρώτη συνάντηση σήμερα το πρωί, ώστε να υπάρξει ο δεύτερος κύκλος συζητήσεων. Η Ένωση έφτασε το ύψος των απαιτήσεων που αξίωνε η Τριγλία Ραφήνας και οι δύο πλευρές έδωσαν νέο ραντεβού για το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σταύρου Σβάρνα στην ΑΕΚ.

Ο 16χρονος αμυντικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πάτρα με την Εθνική Παίδων, ωστόσο και η δική του πλευρά ήταν ενήμερη και συμφώνησε σε όλα.

Νωρίς το απόγευμα επιτεύχθηκε η τελική συμφωνία και ο φέρελπις κεντρικός αμυντικός μεταπήδησε στην ΑΕΚ δίχως να παρασύρεται από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο οποίος μπήκε σφήνα για να «κλέψει» τον ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες.

Ο Στράτος Σβάρνας πραγματοποίησε την Τρίτη την παρθενική εμφάνισή του με την φανέλα της Εθνικής Παίδων σε επίσημο αγώνα και η διοίκηση της προσφυγικής Τριγλίας Ραφήνας εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την υπερηφάνειά της:

"Πολύ μεγάλη ημέρα σήμερα για τον Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας. Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας μας Στράτος Σβάρνας φόρεσε την φανέλα με το εθνόσημο και αγωνίσθηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Κ17 Ελλάδας και Πολωνίας.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας που παίκτης της φοράει την φανέλα με το τιμημένο εθνόσημο στο στήθος. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας εκφράζει την υπερηφάνεια που αισθάνεται γι΄αυτό το γεγονός και την πεποίθηση του ότι τα καλύτερα έρχονται στην καριέρα του νεαρού αθλητή μας", αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ