ΑΕΚ

Στέλνουν τον Κλέο στην ΑΕΚ

Jogo ente Atlético Paranaense e Flamengo na Arena da Baixada em Curitiba, válido pelo Campeonato Brasileiro 2014. gol de cléo.
Jogo ente Atlético Paranaense e Flamengo na Arena da Baixada em Curitiba, válido pelo Campeonato Brasileiro 2014. gol de cléo. GAZETA DO POVO

Για οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κλέο για την απόκτηση του 30χρονου φορ από τους "κιτρινόμαυρους" κάνει λόγο ιστοσελίδα από την Βραζιλία.

Πριν από περίπου 20 μέρες στην ΑΕΚ είχε προταθεί ο 30χρονος επιθετικός Κλέβερσον Γκαμπριέλ Κόρδοβα ή κατά την ποδοσφαιρική πιάτσα, Κλέο. Μάλιστα είχατε ενημερωθεί σχετικώς από τοSport24, καθώς στην Ένωση εξέταζαν την περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ.

Ωστόσο απόψε η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «radardabola» με σχετικό δημοσίευμα, κάνει λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία και μάλιστα από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο Κλέο, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Παραναένσε και «περίμενε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ. Μάλιστα έχει ήδη αποχαιρετήσει την Παραναένσε και οι οπαδοί ειρωνικά του έχουν ευχηθεί καλή τύχη».

Ο Κλέο έχει αγωνιστεί τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Παρτιζάν, με την οποία μάλιστα είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με 14 γκολ σε 24 συμμετοχές. Στην συνέχεια πέρασε από Κίνα και Ιαπωνία, πριν επιστρέψει στην Βραζιλία για την Ατλέτικο Παραναένσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ