ΑΕΚ

Στα χέρια των Άγγλων ο Σουκουλίνι

Στα χέρια των Άγγλων ο Σουκουλίνι
Σουκουλίνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι, αναλαμβανει την αποθεραπεία του Αργεντινού, Μπρούνο Σουκουλίνι, ο οποίος υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα δίμηνο. Φεύγει την Τρίτη (22/2) για Αγγλία.

Πριν καν κλείσει έναν ολόκληρο μήνα στην Αθήνα και στην ΑΕΚ, ο Μπρούνο Σουκουλίνι είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Αγγλία. Και μάλιστα ενδεχομένως να μην προλάβει καν να κάνει ούτε ένα ακόμα παιχνίδι με την Ένωση, για την φετινή σεζόν.

Όπως προβλέπει ο σχετικός όρος του συμβολαίου του δανεισμού του Σουκουλίνι στην ΑΕΚ, σε περίπτωση τραυματισμού, τις αποφάσεις για την διαχείριση, τις παίρνει η Σίτι. Και ο αγγλικός σύλλογος, κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, ζήτησε να επιστρέψει ο Αργεντινός μέσος στην Αγγλία.

Εκεί θα αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις για την αποθεραπεία του. Το μόνο που ακόμα δεν έχει "φιξαριστεί", είναι η μέρα που ο Σουκουλίνι θα αναχωρήσει για την Αγγλία. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Το σημαντικό είναι πως επί της ουσίας, η ΑΕΚ χάνει τον Αργεντινό μέσο. Πιθανότατα μέχρι και το τέλος της σεζόν. Έστω και αν στην ΑΕΚ θα παρακολουθούν την εξέλιξη και αν ο παίκτη ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα στο πόδι, ενδεχομένως να προλάβει κάποια ματς στα πλέι οφ. Κάτι όμως που δεν είναι εύκολο, ειδικά αν οι Άγγλοι αποφασίσουν να διαχειριστούν το κάταγμα όχι με επέμβαση, αλλά με θεραπευτική αγωγή.

Ο Σουκουλίνι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του. Όχι μόνο διότι περίμενε διαφορετικά να κυλήσει αυτή η νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και διότι ήδη είχε αρχίσει να νιώθει πολύ καλά στην ΑΕΚ. Και τώρα είναι υποχρεωμένος και πάλι να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Φεύγει την Τρίτη (22/2) για Αγγλία

Παίρνει άμεσα το αεροπλάνο για την Αγγλία ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Με αυριανή (23/2) μεσημεριανή πτήση θα αναχωρήσει ο Αργεντινός μέσος για να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και υπό την καθοδήγηση των γιατρών της Σιτι, θα ακολουθήσει την αποθεραπεία για το κάταγμα στο πόδι. Είναι πολύ πιθανό να περάσει πρώτο αύριο το πρωί από τα Σπάτα, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Γκουστάβο Πογέτ, αλλά και τους συμπαίκτες του. Εξάλου μπορεί να έμεινε λιγότερο από έναν μήνα, αλλά πρόλαβε να δεθεί με την ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ