ΑΕΚ

Στα Σπάτα με συγχαρητήρια και πριμ ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μελισσανίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μελισσανίδης έδωσε το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ και μίλησε στους παίκτες για το Κίεβο, το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το… πριμ

Το έχει σχεδόν καθιερώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην φετινή σεζόν, να δίνει το παρών στα Σπάτα, παραμονή σημαντικών παιχνιδιών. Το έκανε και σήμερα (25/2), στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μόνο που αυτή την φορά, δεν έμεινε στην φυσική του παρουσία, όπως τις προηγούμενες φορές. Μίλησε και στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της προπόνησης. Και πρώτα απ’ όλα, έδωσε συγχαρητήρια για την μάχη που έδωσαν στο Κίεβο στο ματς με τη Ντινάμο. «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία σας στην Ευρώπη, και την μεγάλη προσπάθεια στο Κιέβο. Δεν πρέπει να είστε καθόλου στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό».

Ενώ ο Μελισσανίδης προσπάθησε να φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει της μάχης του πρωταθλήματος. Τις 300 χιλιάδες ευρώ που χάθηκαν από την πρόκριση από τους ομίλους στους «32» καθώς είχαν μπει ως… στοίχημα για τα παιχνίδια με τη Ντινάμο, ο Μελισσανίδης τις πρόσθεσε στο πριμ κατάκτησης του κυπέλλου.

Ενώ ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον Ατρόμητο, το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ