ΑΕΚ

Στα Σπάτα ξανά ο Μελισσανίδης

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε ξανά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αυτή την φορά για συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στο Μιλάνο.

Το παιχνίδι με τη Μίλαν ήταν το πρώτο σημαντικό ευρωπαϊκό της ΑΕΚ, στο οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπόρεσε να βρεθεί κοντά στην ομάδα. Προφανώς όμως αυτό που είδε, έστω και από τηλεοράσεως, τον άφησε απολύτως ικανοποιημένο.

Αυτός ήταν ο ένας λόγος που ο Μελισσανίδης δίνει το παρών σήμερα (22/10) στα Σπάτα. Άλλωστε είχε και συνομιλία με τον Μανόλο Χιμένεθ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, για να δώσει συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο. Ο δεύτερος λόγος παρουσίας του Μελισσανίδη στα Σπάτα, είναι η στήριξη στην ομάδα, ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής συνέχειας.

ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ

Εκτός από τον Μελισσανίδη, από τις ιδιαίτερες παρουσίες σήμερα στα Σπάτα, είναι και αυτή του Εϊντούρ Γκούντγιονσεν. Ο Ισλανδός επέστρεψε μετά από έξι ολόκληρα χρόνια στα Σπάτα, στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για τους σταθμούς της καριέρας του.

Μάλιστα συμπτωματικά, η ΑΕΚ έχει και τον ίδιο προπονητή, που είχε και στο πέρασμα του Γκούντγιονσεν. Εξ ου και γύρισμα μαζί με τον Χιμένεθ, αλλά και με τον συμπατριώτη του Άρνορ Τρίστασον.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ