ΑΕΚ

Στα (νομικά) όπλα η ΑΕΚ για τα αυθαίρετα του Άλσους

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε μπαράζ νομικών ενεργειών, προκειμένου να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα γκαράζ και να απομακρυνθούν τα απορριμματοφόρα από το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παράλληλα με την πρόοδο των έργων εντός του εργοταξίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου, στην ΑΕΚ μεριμνούν και ασχολούνται ιδιαίτερα, προκειμένου να προχωρήσουν και τα προβλεπόμενα και για την προστασία αλλά και για την καθαριότητα του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σ' αυτό το πλαίσιο, γίνεται και το μπαράζ νομικών ενεργειών, προκειμένου να κατεδαφιστεί το αυθαίρετο γκαράζ και να απομακρυνθούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου. Ήδη, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, έχει γίνει σχετική αίτηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Όμως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μείνει εκεί. Θα "τρέξει" το θέμα, με μια σειρά νομικές ενέργειες, καθώς το θέμα δεν είναι απλώς μείζονος, αλλά και επείγουσας σημασίας. Αφενός διότι την 1η Μαΐου ανοίγει η αντιπυρική περίοδος και το σημείο που "παρκάρουν" τα απορριμματοφόρα του Δήμου, είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένη ζώνη αντιπυρικής προστασίας.

Αφετέρου διότι στην άδεια του γηπέδου αλλά και στο ρυθμιστικό σχέδιο, εκεί που είναι σήμερα τα σκουπιδιάρικα, προβλέπεται να γίνουν πεζόδρομοι όμοροι του νέου γηπέδου.

Μάλιστα εκτός από την ΑΕΚ, για το θέμα αυτό έχουν γίνει καταγγελίες και από δημότες, προκειμένου να επιληφθεί η Πολεοδομία και να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων κτισμάτων μέσα στο Άλσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΚ ζητά άμεση κατεδάφιση του γκαράζ δίπλα στο γήπεδο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ