ΑΕΚ

Σοκ με Σουκουλίνι

Σοκ με Σουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάταγμα υπέστη στην προπόνηση της Δευτέρας (22/2) ο Σουκουλίνι και το διάστημα της απουσίας υπολογίζεται στους δύο μήνες τουλάχιστον.

Μπορεί η σημερινή (22/2) προπόνηση στα Σπάτα να ήταν προαιρετική για τους παίκτες που βρισκόντουσαν στην αποστολή του ματς με τον Ηρακλή.

Όμως ο Μπρούνο Σουκουλίνι αποφάσισε να πάει και να προπονηθεί κανονικά, καθώς δεν είχε παίξει ούτε λεπτό στο παιχνίδι του Σαββάτου. Και η απόφαση αυτή αποδείχθηκε μοιραία.

Ο Αργεντινός υπέστη κάταγμα μετατάρσιου στο αριστερό πόδι και μεταφέρθηκε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο. Υπό κανονικές συνθήκες θα έμπαινε αμέσως στο χειρουργείο για επέμβαση, ωστόσο, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, για κάτι τέτοια θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το σίγουρο είναι πως ο τραυματισμός είναι σοβαρός και μπορεί να κρατήσει τον Σουκουλίνι εκτός δράσης ακόμα και για δυο μήνες. Δηλαδή επί της ουσίας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο τραυματισμός του Σουκουλίνι ήρθε σ' εντελώς ανύποπτη στιγμή, καθώς πάτησε άσχημα το πόδι του, μετά από ένα σουτ. Πλέον σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σιτι, θα παρθούν αποφάσεις για την διαχείριση της θεραπείας.

Αν δηλαδή θα μπει στο χειρουργείο και πότε ή αν θα ακολουθηθεί μόνο θεραπευτική αγωγή. Προφανώς ο Γκουστάβο Πογέτ είναι σοκαρισμένος, όπως και όλοι στην ΑΕΚ. Ενώ υπάρχει και ένα ακόμα πρόβλημα που προκύπτει.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι τιμωρημένος ο Μάνταλος, ενώ ο Κορδέρο πιθανότατα δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος. Όπερ σημαίνει πως ο Πογέτ έμεινε μόνο με Σιμόες και Γιόχανσον στα χαφ.

Χωρίς Μπαρμπόζα και Βάργκας με Πανθρακικό

Σαν να μην έφτανε στον Γκουστάβο Πογέτ η αγωνία και το σοκ με τον τραυματισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι, είχε να λύσει και την... εξίσωση με τα ματς στα οποία πρέπει να λείψουν οι τιμωρημένοι Έλντερ Μπαρμπόζα και Ρόναλντ Βάργκας. Τελικά ο τεχνικός της ΑΕΚ πήγε στην πιο... προφανή απόφαση. Ο Μπαρμπόζα και ο Βάργκας θα απουσιάσουν στο εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Ενώ ο Πορτογάλος εξτρέμ που έχει επτά κάρτες και δυο αγωνιστικές τιμωρίας, θα λείψει και από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που είναι και το πιο... μακρινό σε χρονική σειρά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ