ΑΕΚ

Sky Italia: "Επαφές της Σπέτσια με Βέρντε"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

H νεοφώτιστη της Serie A, Σπέτσια, βρίσκεται σε επαφές με τον Ιταλό εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Italia.

Η Σπέτσια πανηγύρισε το βράδυ της 20ής Αυγούστου την άνοδο στη Serie A για πρώτη φορά στην 114χρονη ιστορία της και σύμφωνα με το Sky Italia στρέφει το βλέμμα της στην Ελλάδα όσον αφορά την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ιταλικού δικτύου η ομάδα της Λιγκούρια βρίσκεται σε επαφές με τον Ιταλό εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε.

"Υπάρχουν επαφές με τον Ντανιέλε Βέρντε. Είμαι μέσα στους στόχους", τονίζεται χαρακτηριστικά. Ο Ναπολιτάνος εξτρέμ όπως έγραψε και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου είναι ένα από τα επτά ξεκαθαρίσματα που απασχολούν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ , Ίλια Ίβιτς.

Ο Ναπολιτάνος εξτρέμ δεν έπιασε τους αριθμούς που προσδοκούσαν στην Ένωση ώστε να γίνει το πακέτο πώλησης του πιο ελκυστικό στις διεθνείς αγορές.

Το θέμα του παραμένει ανοιχτό, είναι γνωστή τοις πάσι άλλωστε η ανοιχτή από την πλευρά του κλαμπ προοπτική να τον παραχωρήσει με πώληση ώστε να πάρει πίσω και κάποια χρήματα από το ένα εκατομμύριο ευρώ που ξόδεψε για να τον αγοράσει από τη Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Τα ανοικτά μέτωπα με Βράνιες και Λιβάγια
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
ΑΕΚ: Τα επτά ξεκαθαρίσματα του Ίλια Ίβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ