ΑΕΚ

Σκέψεις για ενδεκάδα και τετ α τετ με Μπουονανότε

Σκέψεις για ενδεκάδα και τετ α τετ με Μπουονανότε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς κυπέλλου, ο Γκουστάβο Πογέτ φανέρωσε σκέψεις για πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ είχε και τετ α τετ με τον Μπουονανότε.

Το αυριανό (2/12) παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό είναι μια πρώτης ευκαιρία για τον Γκουστάβο Πογέτ, προκειμένου να δώσει και αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες. Και εκείνο που φάνηκε στην σημερινή (1/12) τελευταία προπόνηση είναι πως ο Ουρουγουανός τεχνικός σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Μπορεί ο Πογέτ να μην έκανε δίτερμα με ολόκληρη ενδεκάδα. Όμως το «διπλό» με ομάδες των οκτώ παικτών (συν τον τερματοφύλακα), αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις του τεχνικού της ΑΕΚ. Όπως για παράδειγμα την τριάδα με Κορδέρο, Ανδρεόπουλο, Φαγιέ, στην μεσαία γραμμή.

Επίσης προορίζει τον Τζεμπούρ για την κορυφή της επίθεσης και τον Πλατέλλα για το άκρο. Και τον Λαμπρόπουλο, τον Σοϊλέδη και για το ξεκίνημα Βασιλαντωνόπουλο στο δεξί άκρο. Με τον Μπακάκη που επιστρέφει από τραυματισμό, πιθανότατα να παίρνει χρόνο στην ροή του παιχνιδιού. Όσο για τις δυο θέσεις που απομένουν για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα, αυτές θα πάνε πιθανότατα σε Τζανετόπουλο και Μπουονανότε.

Τετ α τετ με τον «Νάνο»

Ο Πογέτ έτσι κι αλλιώς συνηθίζει κατά την διάρκεια των προπονήσεων, να κάνει τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του. Ήδη από την πρώτη του μέρα στα Σπάτα, συνήθιζε να το κάνει. Στη σημερινή (1/12) ο Ντιέγκο Μπουονανότε ήταν αυτός που πέρασε από το… τετ α τετ του τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός για αρκετά λεπτά μέσα στο γήπεδο, μιλούσε με τον Αργεντινό και με κινήσεις των χεριών του έδειχνε με χαρακτηριστικό τρόπο πως περιμένει από τον παίκτη του, να λειτουργεί μέσα στο γήπεδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ