ΑΕΚ

Σιμόες: "Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με φόντο το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο Σιμόες μίλησε για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Μπορεί η πρόκριση στους ομίλους του Champions League να έχει μονοπωλήσει την… χαρά των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Όμως η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς.

"Μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου", όπως τόνισε ο Αντρέ Σιμόες, μιλώντας στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την ΑΕΚ.

"Βλέποντας το Κύπελλο του πρωταθλήματος και μου έρχονται πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή ως την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ήταν μια χρονιά με μεγάλες κατακτήσεις για την ΑΕΚ και με μεγάλες χαρές για τον κόσμο της ομάδας και όλο το κλαμπ. Όταν καταφέρνεις να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα ο στόχος πλέον είναι να υπερασπιστείς αυτό τον τίτλο και να το πάρει ξανά".

Για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League:

"Κοιτάξτε ήταν ένα τεράστιο όνειρο για εμένα. Από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League. Είμαι σίγουρος ότι αυτό αποτελεί και τεράστια χαρά για τον κόσμο μας να μας δει να αγωνιζόμαστε εκεί. Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος και τον πετύχαμε.

Τώρα δεν θεωρούμαστε φαβορί καθώς μιλάμε για ένα θεσμό με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Μιλάμε όμως για ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, όλα είναι πιθανά. Θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.

Θα κερδίσουμε έναν αγώνα, δύο, θα το δούμε. Το βέβαιο είναι σε όλα τα ματς θα δώσουμε το μέγιστο και οι αντίπαλοι μας θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να κερδίσουν την ΑΕΚ".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ