ΑΕΚ

Σιμόες: "Τη Δευτέρα είναι ο επόμενος τελικός"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Αντρέ Σιμόες, με ανάρτηση στο Insta Story, έστειλε μήνυμα... ανασύνταξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο Europa League, παρά τον αποκλεισμό.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, αλλά το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0), με αποτέλεσμα η ουκρανική ομάδα να πάρει την πρόκριση χάρη στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Μία ημέρα αργότερα, ο Αντρέ Σιμόες, με ανάρτηση στο Insta Story, έστειλε μήνυμα... ανασύνταξης ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τονίζοντας πως η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική πορεία στο Europa League, παρά τον αποκλεισμό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, το οποίο χαρακτήρισε "τελικό".

"Το κεφάλι ψηλά, υπερήφανα! Κάναμε μια εκπληκτική δουλειά στο Europa League. Ανεβάσαμε την ΑΕΚ και τη χώρα σε όλη την Ευρώπη. Όπως είπα όμως στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε χρόνο ούτε να γιορτάσουμε, ούτε να κλάψουμε. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα είναι ο επόμενος τελικός", αναφέρει το μήνυμά του.

Δείτε το story:

Σιμόες: "Τη Δευτέρα είναι ο επόμενος τελικός"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ