ΑΕΚ

Σιμόες: "Προσγειωμένοι γιατί δεν έχουμε πετύχει τίποτα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρε Σιμόες μίλησε στην "Record" για τα ματς της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ΑΕΚ και τη "μάχη" με τη Βιντεότον για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, μίλησε στην "Record" για την κλήρωση με τη Σέλτικ και τα playoffs κόντρα στην Βιντεότον και τόνισε ότι αν η Ένωση δεν καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League, θα είναι απογοητευτικό.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ποιότητα. Είμαστε πολύ κοντά στους ομίλους και θα είναι απογοητευτικό να μην το πετύχουμε. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, γιατί δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Και ο ΠΑΟΚ θα σκεφτεί με τον τρόπο αυτό, αλλά η Μπενφίκα έχει πλεονέκτημα τη μεγάλη εμπειρία της στην διοργάνωση.

Ήμασταν άτυχοι που κληρωθήκαμε με τη Σέλτικ, γιατί όπως συμβαίνει με την Μπενφίκα, είναι διαρκώς σε αυτό το επίπεδο, αλλά αξίζαμε την πρόκριση. Το 1-1 στην Σκωτία ήταν καθοριστικό και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Βίντι, σε ματς που δεν υπάρχει γυρισμός", τόνισε ο Σιμόες στη "Record".

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα, είπε: "O ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει τόσα μεγάλα ονόματα όπως η Φενέρμπαχτσε αλλά ως ομάδα είναι ανώτερη γιατί δουλεύει καλύτερα σαν σύνολο. Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη Σπαρτάκ Μόσχας, γιατί είναι καλό σημάδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αποστολή της Μπενφίκα δεν θα είναι εύκολη, αν και θεωρώ πως είναι το φαβορί γιατί έχει συνηθίσει να παίζει τέτοια παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είναι ένα οργανωμένο σύνολο, που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, και θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Φενέρμπαχτσε. Ήταν δύσκολος αντίπαλος για εμάς ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες όπως οι Βέρνμπλουμ, Ακπόμ και Χατσερίντι. Έχει περισσότερη ποιότητα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ