ΑΕΚ

Σιμόες: "Ο χρόνος θα δείξει εάν ακολουθήσω τον Ζέκα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας γιατί δεν παίζει σε πρωτάθλημα πρώτου επιπέδου κι εναπόθεσε στο μέλλον το ενδεχόμενο να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ζέκα.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα με ανάρτηση στο Instagram αποθέωσε τον Αντρέ Σιμόες, ζητώντας εμμέσως απ' τον Φερνάντο Σάντος να τον καλέσει στην εθνική Πορτογαλίας.

Ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης ξεκαθάρισε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στη "Record" ότι δεν αισθάνεται ξεχασμένος από τον Φερνάντο Σάντος, παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας γιατί δεν παίζει σε πρωτάθλημα πρώτου επιπέδου και εναπόθεσε στο μέλλον το ενδεχόμενο να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ζέκα και να επιλέξει την εθνική Ελλάδας.

"Δεν αισθάνομαι τον εαυτό μου ξεχασμένο. Ο Φερνάντο Σάντος ήταν στην Ελλάδα αρκετές φορές για να δει παιχνίδια μας και είναι βαθύς γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εάν κάποια ημέρα είμαι στο επίπεδο που απαιτείται για να είμαι στην εθνική, έχω τη βεβαιότητα ότι θα κληθώ. Επίσης, γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι πρώτου επιπέδου και είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι σε πρωτάθλημα πρώτου επιπέδου να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας", υποστήριξε στο ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας.

Για το ενδεχόμενο να προτιμήσει την εθνική Ελλάδας, όπως έκανε ο Ζέκα: "Εξαρτάται από τα χρόνια που ζούμε σε μία χώρα και τη σύνδεση που έχουμε με αυτή. Ο Ζέκα ήταν πέντε χρόνια εκεί και ήταν αρκετά συνδεδεμένος με τη χώρα. Δεν είχε ευκαιρίες στην εθνική Πορτογαλίας και ήταν μια καλή απόφαση που έλαβε γιατί είναι αρκετά σημαντικός για την Εθνική Ελλάδας. Στην περίπτωσή μου θα δείξει ο χρόνος. Θα εξαρτηθεί από τις ρίζες που θα δημιουργήσω στη χώρα, ακόμη και η κόρη μου θα γεννηθεί στην Ελλάδα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του, αλλά εάν κάποια ημέρα δημιουργούνται ρίζες σε μια χώρα και μπορείς να έχεις μια τέτοια ευκαιρία δεν μπορείς να αρνηθείς. Καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά το να μιλήσω είναι πιο δύσκολο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ