ΑΕΚ

Σιμόες: "Ξεκάθαρο σ'όλους πως είμαστε δίκαια πρώτοι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Σιμόες έστειλε μήνυμα σ’ όσους αμφισβητούν την πρωτιά της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και σύνθημα για κατάκτηση του νταμπλ.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ακούν και διαβάζουν πολλά και διάφορα. Εκείνο που προσπαθούν είναι να κλείσουν αφτιά και μάτια και να συγκεντρωθούν μόνο στην δουλειά τους στο γήπεδο.

Όμως εκείνο που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, είναι πως ό,τι έχουν κερδίσει, ήρθε μ’ αυτή την σκληρή δουλειά και ήταν αυτό που άξιζαν. Και αυτό είναι και το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέ Σιμόες, μιλώντας στο match program της ΠΑΕ, που θα κυκλοφορήσει στο αυριανό (18/4) παιχνίδι κυπέλλου με την Λάρισα. Ενώ ο Πορτογάλος έδωσε και σύνθημα για κατάκτηση του νταμπλ.

"Ο στόχος είναι να πάρουμε το νταμπλ και με όσα έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι αξίζουμε που βρισκόμαστε στην κορυφή. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι είναι δίκαιη η πρώτη θέση για την ΑΕΚ. Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει ποια είναι η καλύτερη ομάδα εφέτος στην Ελλάδα", είναι το απόσπασμα, απ’ όσα είπε ο Σιμόες και θα υπάρχουν αύριο στο match program του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ακροβασία του Λάζαρου
Η ρεβάνς με την ΑΕΛ είναι κανονικός τελικός για την ΑΕΚ!
To υπέροχο γράμμα της κόρης του Χριστοδουλόπουλου στον Αϊντάρεβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ