ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμόες: "Καθίσαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε μετά τον Παναθηναϊκό"

Σιμόες: "Καθίσαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε μετά τον Παναθηναϊκό"
Σιμόες

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν μία παρένθεση και πως αποφάσισαν όλοι να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Τι είπε για το ματς με τον Ατρόμητο και το περιστατικό Χουλτ - Τσόσιτς.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, μίλησε στην εφημερίδα "Live Sport" και τόνισε πως η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα ήταν μία παρένθεση και πως αποφάσισαν όλοι να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο που έπεται στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και στο περιστατικό Χουλτ - Τσόσιτς.

"Μετά την κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό καθίσαμε στα αποδυτήρια και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτό που είπαμε και αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη ήταν να μην επαναληφθεί αυτή η εικόνα. Αποφασίσαμε να δώσουμε περισσότερα και να πιστέψουμε ακόμα πιο πολύ στον εαυτό μας. Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν ήταν απίστευτα δύσκολο. Η αποστολή μας ήταν επικίνδυνη αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα" , είπε αρχικά ο Σιμόες.

Για το ματς με τον Ατρόμητο, ανέφερε: "Όλοι ξέρουν ότι ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα κι αυτό φαίνεται κι από τη βαθμολογική θέση του. Θα είναι ντεζαβαντάζ για μας που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, αλλά πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και μόνο γι΄ αυτό".

Για το περιστατικό μεταξύ Χουλτ και Τσόσιτς, τόνισε: "Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Ο Ούρος μέσα στα αποδυτήρια έπιασε τον Νίκλας, μίλησαν και τα βρήκαν. Το θέμα ξεκάθαρα θεωρείται λήξαν. Όταν αγωνίζεσαι σε τοπ επίπεδο καμιά φορά ανάβουν τα αίματα και συμβαίνουν ανάλογες καταστάσεις στο γήπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ