ΑΕΚ

Σιμόες: "Είπα στον Ολιβέιρα για το μεγαλείο της ΑΕΚ και πόσο θα συνεισφέρει"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Simoes, AEK (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αντρές Σιμόες μετά το τέλος του φιλικού με το Βόλο αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ολιβέιρα στην ΑΕΚ.

Ο Αντρές Σιμόες, εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, μετά το τέλος του φιλικού με το Βόλο και τη νίκη με 2-0 αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία και τη δουλειά που γίνεται στους κιτρινόμαυρους όσο και στα όσα είπε στον Ολιβέιρα για να τον πείσει και αυτός να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ.

"Aυτό που προσπαθούμε καθημερινά είναι να αφομοιώσουμε τις ιδέες που προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής. Είναι νέα φιλοσοφία και προσπαθούμε να την αφομοιώσουμε. Όλα τα φιλικά τα βλέπουμε σοβαρά. Δεν είναι της πλάκας. Γιατί δουλεύουμε πολλά πράγματα. Μου άρεσε περισσότερο που προσπαθούσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο όσα μας λέει ο προπονητής. Όλοι έχουμε μία κοινή γραμμή. Ο Βόλος με εξέπληξε ευχάριστα".

Για την επικοινωνία που είχε με τον Ολιβέιρα για την ΑΕΚ:
«Αυτό που του είπα είναι ότι η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και ότι θα είναι σημαντικός εδώ. Ότι κάθε χρόνο προσπαθούμε για το καλύτερο και το κάτι παραπάνω. Όταν είμαστε έξω δεν το καταλαβαίνουμε ίσως, αλλά εδώ καταλαβαίνουμε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα συνεισφέρει στην ΑΕΚ».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ