ΑΕΚ

Σιμόες: "Δεν μπορεί να είναι και δεύτερη φορά τύχη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÉËÁÍ / EUROPA LEAGUE / AEK - MILAN / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να είναι τύχη το γεγονός ότι η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Μίλαν για δεύτερη φορά κι έπλεξε το εγκώμιο του Μιχάλη Μπακάκη.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) για δεύτερο διαδοχικό ματς με τη Μίλαν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με τον Αντρέ Σιμόες να στέκεται στην εμφάνιση του κατά συνθήκη αμυντικού, Μιχάλη Μπακάκη.

"Δεν είναι εύκολο να πάρεις ισοπαλία απέναντι στη Μίλαν, μια μεγάλη. Την πρώτη φορά μπορεί να είναι από τύχη, τη δεύτερη όχι. Μαζί με τον Γιόχανσον συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν συνολικό. Μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν σκέφτομαι τα άλλα ματς. Θέλαμε να πάρουμε κάτι από τη Μίλαν και τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, γι' αυτό παίζει σε αυτή τη διοργάνωση, και θέλει μόνο τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον Μπακάκη, ο οποίος δεν έπαιξε στη θέση του", υποστήριξε ο Πορτογάλος μέσος στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ