ΑΕΚ

Σιμόες 2021 στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr φέρνει στο φως την εξέλιξη της υπόθεσης Σιμόες. Η συνάντηση του ατζέντη του με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, και η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να ανανεώσουν τη συνεργασία τους έως το 2021.

Στο Sport24.gr είχατε διαβάσει για τις διαδοχικές εξελίξεις που η ΑΕΚ δρομολογεί προκειμένου να τελειώσει με ανοιχτές υποθέσεις συμβολαίων. Από την ιστοσελίδα μας διαβάσετε για τα ραντεβού με τους εκπροσώπους των Ανέστη, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι. Από εδώ θα ενημερωθείτε και για τα τεκταινόμενα στην υπόθεση του Σιμόες.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Κιμ Ριμπέιρο, βρέθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο προκειμένου να ξεκινήσει ο κύκλος των συζητήσεων για την επέκταση της συνεργασίας με τον υπερπολύτιμο Πορτογάλο μέσο, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Βαλένθια.

Από τη συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο, προκύπτει η εκατέρωθεν επιθυμία των δύο πλευρών να επεκταθεί η συνεργασία τους έως και το 2021, σαφώς με αυξημένες αποδοχές για τον Πορτογάλο, ο οποίος στις 19 Μαρτίου 2016 είχε κερδίσει με το σπαθί του την πρώτη αναπροσαρμογή και ανανέωση συμβολαίου, ανεβαίνοντας από τις 100.000 στις 220.000 ευρώ ετησίως.

Πλέον οι αποδοχές του λογικά θα διπλασιαστούν, ενώ αντιστοίχως θα αυξηθεί και η ρήτρα αγοράς του η οποία μέχρι πρότινος είχε συμφωνηθεί στα 7,5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται πλέον να ξεπεράσει τα 10!

Ο εκπρόσωπος του παίκτη μετέφερε τον ενθουσιασμό του Σιμόες για ένα νέο συμβόλαιο και φυσικά τον παρακολούθησε δια ζώσης στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή, να πραγματοποιεί ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ