ΑΕΚ

Σιμάο: "Σπουδαίος προπονητής ο Καρντόσο"

Σιμάο: "Σπουδαίος προπονητής ο Καρντόσο"

Ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος, Νταβίντ Σιμάο, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του προπονητή της, Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/6) την απόκτηση του 29χρονου μέσου, Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος ανήκε στη βελγική Αντβέρπ.

Ο Ίβηρας χαφ, ο οποίος έφθασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 22, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του προπονητή της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Πρέπει να ευχαριστήσω το κλαμπ αλλά και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% για αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος", υποστήριξε αρχικά ο Νταβίντ Σιμάο και στη συνέχεια μίλησε για:

Τον συμπατριώτη του Πορτογάλο προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο: "Ναι τον ξέρω, είχα παίξει κόντρα στον Μιγκέλ Καρντόσο. Δεν έχουμε συνεργαστεί μαζί, έχουμε παίξει ως αντίπαλοι. Για μένα είναι ένας καταπληκτικός προπονητής.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζομαι είναι αυτός που αρέσει και σε εκείνο με μεγάλη κατοχή μπάλας. Είναι σπουδαίος προπονητής και νομίζω πως η ΑΕΚ έχει κάνει μια καλή επιλογή στο πρόσωπο του. Ελπίζω και εγώ να τον βοηθήσω όπως και την ομάδα και στο τέλος όλοι να είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο".

Για τον Αντρέ Σιμόες: "Είναι καλό που υπάρχουν τρεις Πορτογάλοι στην ομάδα και που ο Σιμόες είναι και αρχηγός. Δεν έχω παίξει μαζί τους, δεν έχουμε υπάρξει συμπαίκτες αλλά είναι σημαντικό ότι γνωρίζουν και την πόλη και την ομάδα.

Είμαι όμως ένας φυσιολογικός άνθρωπος που μιλάω με όλους οπότε μπορεί να είναι σημαντικό αλλά όχι τόσο για την προσαρμογή μου".

Για τους οπαδούς της Ένωσης: "Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία στην Ελλάδα, με πολλούς, καλούς και φανατικούς οπαδούς. Επίσης η πόλη είναι φανταστική για να μένεις.

Γνωρίζω ότι πέρυσι έπαιξε στο Champions League και κόντρα στην Μπενφίκα. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που πλέον είμαι ποδοσφαιριστής της".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ