ΑΕΚ

Σιμάο: "Πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, δεν προσαρμόζεται στο πλάνο των άλλων"

Σιμάο: "Πολύ μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, δεν προσαρμόζεται στο πλάνο των άλλων"
EUROKINISSI

O Nταβίντ Σιμάο υποστήριξε πως η ΑΕΚ πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετά το 2-0 τελείωσε το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως η Ένωση είναι μεγάλη ομάδα και δεν προσαρμόζεται στο πλάνο άλλων ομάδων.

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League 1 και έμεινε οχτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή. Mετά το τέλος του αγώνα, ο Νταβίντ Σιμάο, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Αστέρα για τη 2η αγωνιστική, μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως η Ένωση πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετά το 2-0 τελείωσε το ματς.

"Ξεκινήσαμε να είμαστε από νωρίς πίσω στο σκορ. Είχαμε 1-2 φάσεις για να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, εγώ προσπάθησα με μια ατομική ενέργεια όμως δεν τα κατάφερα και μετά το 2-0 τελείωσε το ματς.

Εμείς δουλεύουμε πάνω στο δικό μας πλάνο, δεν δουλεύουμε πάνω σε άλλες ομάδες. Είμαστε η ΑΕΚ και παίζουμε πάντα το ίδιο, πάνω στις ιδέες του προπονητή. Δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, όμως είχαμε φάσεις με τον Ολιβέιρα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν προσαρμόζει το πλάνο της πάνω σε άλλες ομάδες", σχολίασε αρχικά.

Για την εικόνα του αγώνα: "Δεν μπορείς πάντα να παίζεις όπως θέλεις, παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, που έπαιξε καλά. Εμείς προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες, αν είχαμε ισοφαρίσει, τα πάντα θα ήταν αλλιώς. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ