ΑΕΚ

Σιμάνσκι: "Στο Euro 2020 μέσω της ΑΕΚ"

Σιμάνσκι: "Στο Euro 2020 μέσω της ΑΕΚ"
Σιμάνσκι/ΑΕΚ/in time deltio tipou ΣΙΜΑΝΣΚΙ/ΑΕΚ/IN TIME DELTIO TIPOU

O Νταμιάν Σιμάνσκι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ υποστήριξε ότι θέλει να δικαιώσει την Ένωση για την επιλογή της και έθεσε ως στόχο την παρουσία του στην τελική φάση του Euro 2020 με την εθνική Πολωνίας.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Πολωνού μέσου, Νταμιάν Σιμάνσκι, με τη μορφή δανεισμού από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ο Σιμάνσκι υποστήριξε ότι θέλει να δικαιώσει την Ένωση για την επιλογή της και έθεσε ως στόχο την παρουσία του στην τελική φάση του Euro 2020 με την εθνική Πολωνίας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή και τους ανθρώπους του κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου και να δείξω την ποιότητά μου μέσα στο γήπεδο.

Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω στην ομάδα και να την βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της. Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της. Παρακολούθησα και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Θέλω να πετύχω πράγματα με την ΑΕΚ φέτος και ως μέσος θέλω να δείξω στον κόσμο και στο κλαμπ ότι είμαι ένας καλός παίχτης. Πιστεύω ότι το κλαμπ θα μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω στην Εθνική στο Euro 2020", υποστήριξε ο 24χρονος Πολωνός μέσος.

Photo credits: Intime (Δελτίο Τύπου)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ