ΑΕΚ

Σιμάνσκι: "Έκανα τα πάντα για να μείνω εδώ"

Σιμάνσκι: "Έκανα τα πάντα για να μείνω εδώ"

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ τόνισε πως έγινε πράξη η επιθυμία που είχε από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στο σύλλογο.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι από το μεσημέρι της Τρίτης (30/6) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έως το 2024 καθώς οι "κιτρινόμαυροι" πλήρωσαν την οψιόν αγοράς του και ο Πολωνός μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του υποστήριξε πως αυτό ήταν κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στην ΑΕΚ ενώ ευχαρίστησε άπαντες για την εμπιστοσύνη προς το πρρόσωπο του.

Ο Σιμάνσκι τόνισε χαρακτηριστικά:

"Όταν ήρθα στην ΑΕΚ, από τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ και γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας και στα γραφεία και στο προπονητικό κέντρο, όταν άρχισα να καταλαβαίνω τις συνθήκες σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αυτό που ήθελα και είπα μέσα μου ήταν ότι πρέπει να κάνω τα πάντα για να μείνω εδώ!

Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που το κατάφερα και που μπορώ, ήρεμος πλέον, να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα τόσο μεγάλο club, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως εγώ το βλέπω! Το πρώτο που αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω είναι να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που όλοι μου έδειξαν. Από εδώ και πέρα αυτό που προέχει για μένα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και η προσπάθεια να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Συγκεντρωμένος, πλέον, μόνο στη δουλειά μου, δεσμεύομαι ότι θα δώσω για την ΑΕΚ όλη μου την ψυχή, όλα όσα έχω μέσα μου. Αυτός είναι τώρα ο επόμενος στόχος, αυτό που θέλω από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα και να μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ευχαριστώ για όλα"!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ