ΑΕΚ

Σίλας: "Πιθανή η επιστροφή του Ζεράλντες στη Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Σίλας, παραδέχθηκε ότι ο Πορτογάλος μέσος που αγωνίζεται δανεικός στην ΑΕΚ, Φρανσίσκο Ζεράλντες, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στα λιοντάρια τον Ιανουάριο.

O Φρανσίσκο Ζεράλντες ήλθε στην Ελλάδα κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο μετά από εισήγηση του Πορτογάλου πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόζο.

Ο 24χρονος μέσος, ωστόσο, μπορεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο στη Σπόρτινγκ - από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός για μία σεζόν στην Ένωση - όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής των λιονταριών, Ζόρζε Σίλας

"Είναι πολύ πιθανό, γιατί μου αρέσουν πολύ οι παίκτες που αναφέρατε (Ζεράλντες, Ιβανίλντo, Μπραγκάνσα) και μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ. Έχουν επίσης τη φιλοδοξία να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι δικοί μας παίκτες", ανέφερε ο Ζόρζε Σίλας στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (30/10).

Ο Τσίκο Ζεράλντες έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα σε τρία ματς της Super League 1 - τα δυο εξ αυτών στο αρχικό σχήμα - ενώ αγωνίστηκε και σε τρία ματς για τα προκριματικά του Europa League.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ