ΑΕΚ

Σενάριο με Λάζοβιτς

Genoa's Darko Lazovic, left, is tackled by Udinese's Larangeira Danilo during the Serie A soccer match between Udinese and Genoa at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Oct. 4, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Genoa's Darko Lazovic, left, is tackled by Udinese's Larangeira Danilo during the Serie A soccer match between Udinese and Genoa at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, Oct. 4, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Ιανουάριο από την Τζένοα τον Ντάρκο Λάζοβιτς, με την μορφή δανεισμού. (video)

Στην ΑΕΚ έχουν πατήσει μεταγραφικό γκάζι προκειμένου να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την μεταγραφικό του αμυντικού χαφ. Με την περίπτωση του Ισπανού Έρικ Μοράν να (φαίνεται να) είναι η πιο προχωρημένη.

Επίσης θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες να κάνουν και το οριστικό ξεκαθάρισμα με τον Σοτζέι Μασούντ. Ωστόσο παράλληλα, ψάχνονται και για ενίσχυση στο άκρο της επίθεσης.

Και επ’ αυτού, οι Σέρβοι μπλέκουν την ΑΕΚ σε μεταγραφικό σενάριο με τον Ντάρκο Λάζοβιτς. Πρόκειται για 27χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό της Τζένοα, τον οποίο σύμφωνα με ομοβροντία δημοσιευμάτων από Σερβία αλλά και Βοσνία ("novosti.rs", "mozzart sport"), η Ένωση επιχειρεί να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού.

Ο Λάζοβιτς έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς μέχρι και το 2020. Αλλά σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν που έκανε 33 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα, με δυο γκολ και πέντε ασίστ, φέτος ο Σέρβος έχει κάνει μόλις εννέα ματς.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις της Τζένοα, ως προς τον τρόπο που θα διαχειριστεί την περίπτωση του Λάζοβιτς. Σύμφωνα όμως με τους Σέρβους, η ΑΕΚ έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, για το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Photo credits: (AP Photo/Paolo Giovannini)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ