Σαμπανάζοβιτς: "Να βαδίσω στα βήματα του πατέρα μου"

Για το βαρύ όνομα που κουβαλάει και τους στόχους του με την ΑΕΚ, μίλησε ο Ανέλ Σαμπανάζοβιτς αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ένωση.

Η αλήθεια είναι πως το όνομα Σαμπανάζοβιτς, είναι φορτίο βαρύ για έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται να παίξει στην ΑΕΚ. Βλέπετε, ο Ρέφικ πρόσθεσε σελίδες στο μεγάλο βιβλίο της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Σελίδες που ο Σαμπανάζοβιτς τζούνιορ, φαίνεται πως έχει διαβάσει, έχει εμπεδώσει και όπως δήλωσε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μέχρι και το 2023, θέλει να της επαναλάβει.

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Έχω μάθει τα πάντα για αυτή την ομάδα από τον πατέρα μου, έχω δει πολλούς αγώνες μαζί του, μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα, τον κόσμο της και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο γήπεδο.

Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να ενσωματωθώ στην ομάδα και από το καλοκαίρι να αποτελέσω μέλος της. Γνωρίζω πολύ καλά ότι το όνομα που κουβαλάω είναι πολύ «βαρύ», γνωρίζω πόσα πολλά έχει πετύχει με αυτή την ομάδα ο πατέρας μου και αυτό που θέλω και θα προσπαθήσω είναι να βαδίσω στα βήματά του, να πετύχω όσα και εκείνος".

Μαζί με τον Ανέλ Σαμπανάζοβιτς, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα διαδικαστικά της ολοκλήρωσης της μεταγραφής, βρέθηκε και ο Ρέφικ.

"Η λέξη ευτυχισμένος είναι μικρή για να περιγράψει τα συναισθήματά μου. Είμαι συγκινημένος που ο γιος μου θα παίξει στη μεγάλη ΑΕΚ και που θα έχει τον ίδιο πρόεδρο με εμένα, έναν άνθρωπο στον οποίο οφείλω πολλά και που με βοήθησε πολύ. Πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τον πρόεδρο, την ΑΕΚ και τον κόσμο της για αυτή τη μεταγραφή.

Είναι μεγάλο βήμα για τον Ανέλ από τη Ζελέζνιτσαρ να πάει στην ΑΕΚ. Του έχω μιλήσει πολύ και έχει καταλάβει σε πόσο μεγάλη ομάδα έρχεται. Είναι 19 χρονών και έχει ακόμα να μάθει και να βελτιωθεί πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει σκληρά. Παίζουμε στην ίδια θέση, όλοι εδώ λένε ότι θα γίνει καλύτερος από εμένα.

Στο χέρι του είναι να δουλέψει στο 100%, να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να γίνει καλύτερος από εμένα. Είμαι χαρούμενος που πολύ σύντομα θα βρεθώ και πάλι με αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους που υποστηρίζουν την ΑΕΚ όπου κι αν παίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΣΝΙΟΣ ΜΕΣΟΣ

AEΚ: Ανακοίνωσε τον Σαμπάνατζοβιτς

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ