ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαμπανάτζοβιτς: Τον κοίταζε η Ρόμα, τον πήρε η ΑΕΚ!

Σαμπανάτζοβιτς: Τον κοίταζε η Ρόμα, τον πήρε η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ απέκτησε με 1.000.000 ευρώ τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, παίκτη που βρίσκεται στη λίστα του "κυνηγού" Μόντσι, κουμανταδόρου στις μεταγραφές της Ρόμα. Τα ενδιαφέροντα που "ψαρέψαμε" για τον "Σάμπα" τζούνιορ από το Instagram.

Τ' όνομα Σαμπανάτζοβιτς δεν είναι άγνωστο στην Ελλάδα και δη στους οπαδούς της ΑΕΚ που έζησαν μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές με την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς τη δεκαετία του '90 και τον Ρέφικ να κάνει... παπάδες στη μεσαία γραμμή.

Είκοσι χρόνια αφότου ο "Σάμπα" άφησε την πατρίδα μας για να παίξει μπάλα στις ΗΠΑ, το επίθετο Σαμπανάτζοβιτς γράφτηκε εκ νέου στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ, αυτή τη φορά για το βλαστάρι του, τον Ανέλ που πουλήθηκε στην πρωταθλήτρια Ελλάδας από την Ζελέζνιτσαρ έναντι 1.000.000 ευρώ (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας).

Ο 19χρονος, πάντως, το έχει κάνει το... γκελ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ήδη, καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχει τσεκαριστεί από την Ρόμα. Βέβαια, το βασικότερο στην υπόθεση του "Σάμπα" τζούνιορ είναι πως το ταλέντο του πέρασε από "ακτινογραφία" μέσω Μόντσι (βάσει των ιταλικών Μέσων).

Σαμπανάτζοβιτς: Τον κοίταζε η Ρόμα, τον πήρε η ΑΕΚ!

Το δημοσίευμα του Calciomercato.it για το ενδιαφέρον της Ρόμα

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Μόντσι είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε τη Σεβίλλη και τώρα προσπαθεί να κάνει ανάλογα πράγματα στην Ρόμα, έχοντας τα ραντάρ του ανοιχτά παντού και πάντα για να βρίσκει πρώτος "αστεράκια".

Ένας απ' τους παίκτες, λοιπόν, που του κίνησε το ενδιαφέρον ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ...

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς απασχόλησε τους Ρωμαίους τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως ανέφερε δημοσίευμα του Calciomercato.it και αναπαρήγαγαν πολλά ιταλικά και βοσνιακά Μέσα. Επίσης, στα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής γραφόταν ότι πέρα από την Ρόμα και οι Φιορεντίνα - Αταλάντα παρακολουθούσαν από κοντά την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη.

ΦΑΝ ΤΟΥ ΖΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ... MCGREGOR

Όσον αφορά τον νεαρό Σαμπανάτζοβιτς, με μια βόλτα που κάναμε στις σελίδες που διατηρεί σε Instagram και Facebook δεν δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε ότι είναι μεγάλος φαν του μαχητή Conor McGregor. Ο 19χρονος Βόσνιος στο FB έχει τον Βόσνιο φωτογραφία στο εξώφυλλο, ενώ μερικές φωτογραφίες του MMAer υπάρχουν και στο Instagram του.

Σχετικά με τα ποδοσφαιρικά του ενδιαφέροντα, εκτός από δικές του φωτογραφίες από αγωνιστική δράση, ο διεθνής Βόσνιος έχει photos με πρωταγωνιστές τον Ολιβιέ Ζιρού και τους Τσόλο Σιμεόνε - Φερνάντο Τόρες. Λάτρης της επίθεσης, λοιπόν, παρότι χαφ ο οσονούπω "κιτρινόμαυρος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ