ΑΕΚ

Σάκχοφ: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, στόχος να κατακτήσουμε τίτλους"

Lecce's Yevgen Shakhov in action during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP)
Lecce's Yevgen Shakhov in action during the Serie A soccer match between Juventus and Lecce, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, June 26, 2020. (Fabio Ferrari/LaPresse via AP) FABIO FERRARI/LAPRESSE VIA AP

Ο Γεβγέν Σάκχοφ χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα την ΑΕΚ, τόνισε πως στόχος είναι η κατάκτηση τίτλων με την Ένωση, ενώ αποκάλυψε πως του είχε λείψει το πάθος που υπάρχει στην Ελλάδα για το ποδόσφαιρο.

Ύστερα από μία σεζόν στη Serie A και τη Λέτσε, ο Γεβγέν Σάκχοφ επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 29χρονος Ουκρανός μέσος μίλησε για το νέο σταθμό της καριέρας του, χαρακτηρίζοντας την Ένωση "μεγάλη ομάδα" και αποκαλύπτοντας πως του είχε λείψει το πάθος που υπάρχει στην Ελλάδα για το ποδόσφαιρο.

"Μου είχε λείψει η Ελλάδα και το συναίσθημα που υπάρχει εδώ στο ποδόσφαιρο. Ξέρω την ΑΕΚ, είναι μια μεγάλη ομάδα και ο στόχος όλων μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους", τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Σάκχοφ
ΑΕΚ: Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα ο Σάκχοφ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ