ΑΕΚ

Ρυθμιστής ο Μπουονανότε

Ρυθμιστής ο Μπουονανότε
Μπουονανότε INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μανωλάς έχει πολλά διλήμματα να… απαντήσει, προκειμένου να επιλέξει την ενδεκάδα και το σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή.

Η αλήθεια είναι πως ο Στέλιος Μανωλάς έχει πολλά διλήμματα να… απαντήσει, προκειμένου να επιλέξει την ενδεκάδα και το σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή. Ενδεχομένως μάλιστα, κάποια να τον απασχολήσουν ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πάντως το μόνο που φαίνεται πως έχει "κλειδώσει", είναι η επιστροφή του Ντιέγκο Μπουονανότε στην ενδεκάδα. Και μάλιστα η θέση στην οποία θα αγωνιστεί ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, θα κρίνει και το σχήμα αλλά και τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Ο Μανωλάς έχει στο μυαλό του και το καθιερωμένο 4-2-3-1 με τον Μπουονανότε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, τον Μάνταλο ως επιτελικό και τον Πλατέλλα ως δεξί εξτρέμ. Αλλά και ένα πιο επιθετικογενές 4-3-3, με τον Μπουονανότε και τον Μάνταλο ως εσωτερικούς μέσους και τον Μπαρμπόσα με τον Πλατέλλα σε θέσεις εξτρέμ.

Με δεδομένο πάντως πως το 4-2-3-1 είναι ένα σύστημα που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το έχουν δουλέψει πολύ περισσότερο και το έχουν εφαρμόσει πολύ περισσότερες φορές, ενδεχομένως να συγκεντρώνει και πιο πολλές πιθανότητες.

Πάντως στο μυαλό του Μανωλά είναι και αλλαγές στο δίδυμο των στόπερ. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά από τρια ματς αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ενώ την τελευταία στιγμή ο Μανωλάς θα αποφασίσει αν ο παρτενέρ του Κολοβέτσιου θα είναι ο Λαμπρόπουλος ή ο Άρθο. Μάλιστα αν τελικά παίξει ο Ισπανός στόπερ, θα είναι το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ