ΑΕΚ

Ρώτησε για Γκόμες η ΑΕΚ

Ρώτησε για Γκόμες η ΑΕΚ

Την αριστερή πλευρά της φαίνεται ότι επιθυμεί να ενισχύσει η ΑΕΚ, με την περίπτωση του Πορτογάλου, Τιάγκο Γκόμες, να εμφανίζεται στο προσκήνιο μετά το ταξίδι των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο.

Στην Πορτογαλία βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ (Μιλοβάνοβιτς) και ο υπεύθυνος σκάουτινγκ (Ντε Μπαρτόλο), τσεκάροντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο για την επιθετική ενίσχυση της ομάδας, όσο και για την αμυντική.

Οι δύο υπεύθυνοι για το μεταγραφικό κομμάτι της Ένωσης άνοιξαν νέο... θέμα, περί ενίσχυσης του αριστερού άκρου της άμυνας, με τη Sportday, να αναφέρει ότι έκαναν ερώτηση για τον 30χρονο μπακ, Τιάγκο Γκόμες.

Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στη Μετς, ως δανεικός από την Μπράγκα και μετά 22 συμμετοχές με τη φανέλα της. Στη Μετς θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιο του με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2017.

Ο Γκόμες είναι ανοιχτός σε προτάσεις αφού κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο η ομάδα που αγωνίζεται τώρα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, συν του ότι η ΑΕΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Μπράγκα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο να προχωρήσει η περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική τον Νοέμβριο του 2014 επί Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ